Rólunk írták

Nagyon meg vagyunk elégedve a fordítási és tolmácsolási szolgáltatásukkal. Szakszerű, precíz, pontos. Kiváltképp elégedettséggel tölt el, hogy a szakmai környezetünkben: borkóstolás, termékbemutatás, vendéglátás, üzletkötés, reklámozás tekintetében rendkívül magas színvonalon dolgoznak a szakkifejezések terén is. Csak ajánlani tudjuk Őket!

Köszöni szolgáltatásaikat a Kovalik Pince!

Kovalik Miklós

Kovalik Pincészet, Tolcsva

 

 

Műszaki anyagaink fordítása során kerestünk fordítóirodát. A Hansa Fordítóiroda vonatkozásában nagyszerű partnerre találtunk, akik angol és német nyelvű műszaki fordításban és tolmácsolásban minden esetben profi teljesítményt nyújtottak.

Siska András

Makro Bt., Sárospatak

 

 

I would like to take the opportunity of thanking you for the professional and reliable service you gave us on my documents. I must say I was impressed by the speed and accuracy with which the translations were done. I hope that in future we may have occasion to use your excellent service again.

Rachel Summers

Aberdeen, United Kingdom

 

 

A HANSA Fordítóiroda Dr. Téglás Zsolt vezetésével Sárospatakon és környékén egy ismert, szakmai munkájukat tekintve elismert, magas szintű szolgáltatást nyújtó vállalkozás.

Hercegkút Község Önkormányzata öt éve áll munkakapcsolatban a Fordítóirodával és vezetőjével, aki kiválóan menedzseli intézményét.

Ezen idő alatt településünkön a felnőttképzés, a fordítás, a szakfordítás, a tolmácsolás és a  szinkrontolmácsolás terén is nyújtottak szolgáltatást nemcsak a lakosság széles körének, hanem önkormányzatunknak és civil szervezeteinknek is.

Elvégzett munkájukra a pontosság, precizitás, a megbízhatóság, a diszkréció, a nagy munkabírás és az igényesség jellemző.

Rák József

Hercegkút polgármestere

 

 

Hosszú évek óta vesszük igénybe a HANSA Fordítóiroda szolgáltatásait szállodánk és üdülőparkunk nemzetközi rendezvényein. Legyen szó akár gálavacsorák bonyolult menüsorainak vagy konferenciák idegen nyelvű dokumentumainak szakszerű fordításáról és lektorálásáról: a fordítóiroda munkatársai minden esetben a legrövidebb határidőn belül álltak a rendelkezésünkre kiemelkedő szakmai tudásukkal. Vendégeink legnagyobb megelégedettségére többször vettük igénybe szinkrontolmács szolgáltatásaikat a szállodánkban megrendezett ünnepségeken és céges rendezvényeken. Egy színvonalas honlap, prospektus vagy kiadvány elengedhetetlen kelléke a tökéletes nyelvhelyességgel készült fordítás, melyek elkészítésében gyakran segítségünkre volt a HANSA Fordítóiroda professzionális csapata.

Bágyi Péter – értékesítési igazgató, Hotel Bodrog Wellness ****

 

Wir bedanken uns für Ihre fachkräftige Unterstützung.
Sie haben mich durch Ihre Fachkompetenz sowie Schnelligkeit absolut überzeugt.
Preis und Leistung stimmen überein!
Für Fachübersetzungen sind Sie auch zukünftig unser Partner und ich freue mich auf eine langjährige Zusammenarbeit.

HEICHE Hungary Bt.
Ralf Lutz
Geschäftsführer